Ugrás a tartalomra

Agrár-EDIH sátor Mezőfalván, a 2024-es NAK Szántóföldi Napokon

Szeretettel várunk Mezőfalván, a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow szerdáján és csütörtökén! Az Agrár-EDIH csapata is részt vesz a rendezvényen, gyere a sátrunkhoz, beszélgessünk és tegyünk együtt a digitális szintlépésedért!
 
2024. június 5-én és 6-án lesz a 7. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow rendezvény a Fejér vármegyei Mezőfalván, amelyre az előző évekhez hasonlóan a szervezők szeretettel várják a gazdálkodókat, az agráriumban dolgozókat és tanulókat, valamint mindenkit, aki érdeklődik az ágazat iránt.
 
Az ország legnagyobb szántóföldi kiállításán a szervezők a fenntartható, illetve a klímaváltozáshoz alkalmazkodó gazdálkodási módszerek, eszközök bemutatására helyezik a hangsúlyt és emellett változatos és izgalmas szakmai programokat kínálni az látogatóknak.
 
A rendezvényen résztvevők biztosan számíthatnak majd a 42 hektáros területen fajta- és gép- és technológiai bemutatókra, találkozhatnak a legújabb fejlesztésekkel az inputanyagok, illetve a gépek és gépkapcsolatok terén is.
 
Nyitvatartási idő: 9:00 - 17:00
 
Mi digitális kérdőívekkel, szakmai tanácsokkal és hasznos beszélgetésekkel készülünk. Örülünk, ha te is eljössz!
 
   
Esemény időpontja
2024-06-05 07:57:53
Esemény dátumtartomány
-
Típus
Fórum