Ugrás a tartalomra

képzés

AEDIH Demo Day - Tokod

csurjazs küldte be időpontban
Szeretettel várunk 2024. április 5-én Tokodon, az Agrár-EDIH szakembereinek előadásain! Komárom-Esztergom vármegyében, az Esztergomi járásban folytatódik az AEDIH szakmai programsorozata.
 
AEDIH Demo Day Programterv - Tokod
 
8:30-9:00 Gyülekező
9:00-9:30 Előadás: Hogyan készül egy változó dózisú kijuttatási térkép
9:30-11:30 Feltöltés Fendt monitorra és kijuttatás. A traktor és a monitor működésének megismerése a fülkében

Agrár-EDIH Drón nap volt Mezőhegyesen

csurjazs küldte be időpontban
Drónos témákkal teli délelőtt Mezőhegyesen: a dróntechnológia gyakorlatát és lehetőségeit ismertette Bónus Krisztián és Pozsonyi István, a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság két szakembere.

Szécsényben folytatódott az Agrár-EDIH képzés

csurjazs küldte be időpontban

Szécsényben, Nógrád vármegyében folytatódott az Agrár-EDIH képzéssorozat. A Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum Lipthay Béla Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium látta vendégül az előadó szakembereket és a gazdálkodókat az intézmény egyik földszinti termében. Filkor Lajos igazgató köszöntötte a helyi és környékbeli gazdákat, akik közül többen is az intézményben végezték a tanulmányaikat. A programon részt vett Dr.

Meghívó: Agrár-EDIH műhelymunkát tartunk a PREGA Konferencián

csurjazs küldte be időpontban

Miért, mit és hogyan digitalizáljunk a gazdaságban? Ebben segít az Agrár-EDIH műhelymunkája. A gazdaság céljaihoz igazodó digitális szintlépést segítenek megtervezni az Agrár-EDIH szaktanácsadók.

A részvételhez előregisztrációt kérünk, amit itt lehet megtenni.

Képzés jelentkezés: https://intro.aedih.hu/form/kepzes-jelentkezes

QGIS: Vértesszőlősön tanultuk a térinformatika mezőgazdasági alkalmazását

csurjazs küldte be időpontban

Alapfokú oktatást tartottunk Vértesszőlősön a térinformatika mezőgazdasági alkalmazásáról az ingyenesen hozzáférhető QGIS szoftver használatával.

Az alapoktól indultunk, a cél az volt, hogy az oktatás végére a résztvevők képesek legyenek térképfájlok megnyitására, szerkesztésére, táblahatár rajzolására és egyéb, szükséges alapműveletek elvégzésére.

Az oktatáson kívül arról is szó volt, hogyan aknázható ki a már meglévő gépparkok precíziós technológiai képességei.

A Cash-flow kalkulátorról tartottak képzést az AKI szakemberei

csurjazs küldte be időpontban
"Szaktanácsadói képzés digitális technológiák bekerülésének pénzügyi tervezéséről" címmel tartottunk rendezvényt Gödöllőn, a GAK Nonprofit Kft. oktatótermében. Az AKI - Agrárközgazdasági Intézet részéről Dr. Pesti Csaba, az Információs Rendszerek Igazgatóságának igazgatója ismertette a Tesztüzemi Rendszer adatainak felhasználását a mezőgazdasági vállalkozások hitelképességi vizsgálatához, valamint a Tesztüzemi Rendszerből származó információk jellemzőit.

Szaktanácsadói képzés digitális technológiák bekerülésének pénzügyi tervezéséről - meghívó

interepo_admin küldte be időpontban

A digitális technológiák bevezetésére irányuló beruházások eszközigényével kapcsolatos finanszírozási feladatok széleskörű pénzügyi ismereteket igényelnek a mezőgazdasági vállalkozóktól. Különösen fontos, hogy a fejlesztési döntések megalapozottan és megbízhatóan szülessenek. 

Feliratkozás a következőre: képzés